Može li se industrijski stil uklopiti u malo kvadrata?

Svjesni smo kako se svake godine mijenjaju stilovi i boje našeg “outfita”, ništa manje promjena nema ni kod uređenja interijera.

Rijetki su ti koji jednako prate promjene u obje situacije, ali zna se i to dogoditi. Prije par godina na velika vrata ušao je- “industrijski stil”. Naglo su se obilazili razni buvljaci, bakini tavani i podrumi, te ostave u kojima su se čuvali komadi namještaja, tzv “možda će nam zatrebati”.

Sam naziv industrijski daje nam viziju nečeg velikog, ne pretjerano sređenog s funkcionalnim detaljima. Naravno, nismo svi u mogućnosti živjeti u 100 kvadrata kako bi svoj životni prostor uredili u tom stilu. To ne znači da se radi manjka kvadrata moramo odreći industrijskog stila koji bi naš životni prostor napravio DOMOM. Isto tako nismo svi ni snalažljivi za pronalaske na buvljacima, podrumima i tavanima. Ali, zato postoji rješenje.

Prošle subote 11.01.2020  u centru grada Zagreba započela je izložba mladih kreativaca koji će svoje autorske modele industrijskih lampi  predstaviti u sklopu- “Art Hood” manifestacije, te će trajati do 29.02.2020.

Jedan od umjetnika je Zadranin s dugogodišnjim boravkom u Zagrebu Igor Oliverić. Možda nekima nepoznat, ali vrijedan svake pohvale za djela koja je do sada napravio. Radi se o tridesetak unikatnih lampi za koje kako sam Igor kaže nisu postojali nacrti. Svaka lampa je nastala iz srca, bazirana na mašti umjetnika. Svaka ima ime, no neke još uvijek nemaju “udomitelja”. Zato preporuka, za sve vas obožavatelje industrijskog stila pravac na zagrebačku špicu i pronađite lampu koja će dati dušu vašem domu.

Za sve vas kojima su kilometri problem postoji rješenje Instagram profil @igor_oliveric (Fat Kiddo Studio)

 I živite SVOJ STIL.

Sviđa vam se članak? Podijelite ga s drugima!

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Ostavite komentar