Jer jedna fotografija vrijedi...

...više od 1.000 riječi!

Kupaonica 1: Poslije
Kupaonica 1: Prije

Adaptacija i preuređenje kupaonice

Može li vaša kupaonica postati i mjesto za opuštanje? Prema zahtjevu našeg klijenta koji je htio “mini SPA” ugođaj to smo, prema njegovim riječima, i postigli.

Opremanje apartmana za kratkoročni najam

Naša ponuda usluga uključuje idejno rješenje te cjelokupno opremanje apartmana sukladno prethodno dogovorenom budžetu te s finalnim rezultatom koji vam garantira atraktivnost u konkurentnom tržištu kratkoročnog najma.

Apartman 1: Poslije
Apartman 1: Prije
Stan 1: Poslije
Stan 1: Prije

Idejno rješenje opremanja ureda sa mogućnosti preinake u stan/apartman

Osim opremanja vodimo i realiziramo kompletne preinake vaših objekata s vrhunskim izvođačima te s materijalima po posebnim nabavnim cijenama što vam daje najbolju vrijednost za uloženi novac.

Idejno rješenje dnevnog boravka moderne urbane vile

Kad imamo povezan prostor bitno je uskladiti sve detalje. Za ugođaj doma treba nam funkcionalnost i udobnost. Uz sve to bitno je da je investitor dobio traženo. Iako je prostor velik i ima dovoljno kvadrata da se „zatvori“ tamnim bojama, ipak je odluka pala na svijetle tonove. Doza luksuza ne mora nužno biti nešto skupo. U ovom primjeru dočarali smo indirektnom rasvjetom, zlatnim detaljima te upečatljivim lusterom. Da ne bi dnevni boravak ne bi izgledao previše sterilno, ublažili smo bjelinu modernim šarenim tepihom.

Dnevni boravak 1: Poslije
Dnevni boravak 1: Prije
Dnevni boravak 2: Poslije
Dnevni boravak 2: Prije

Idejno rješenje dnevnog boravka moderne urbane vile

U prvom idejnom rješenju radili smo po izboru investitora te smo po njihovoj želji televizor stavili na unutarnji zid dnevnog boravka. Da bi mu dočarali naše idejno rješenje stavili smo televizor na vanjski zid kako bi dočarali pogled na lijepo uređeno zelenilo koje krasi vrt kuće.  Odluka je na investitoru.

Opremanje stanova za najam

Firma Matchfector se bavi i opremanjem gotovih stanova. Točnije, opremanjem i dizajniranjem novogradnji ili adaptiranih stanova. Za investitore obavljamo obilazak te izradu troškovnika svih potrebnih potrepština. Osim namještaja, posteljine, zavjesa, dekora i ostalih detalja, dogovaramo čišćenje, peglanje te fotografiranje nekretnina. Na vlasnicima je samo da ili oglase stan za najam ili usele sa osobnim stvarima i započnu novi sretan život. Da ne duljimo, slike  svježe opremljenih apartmana spremnih za najam su tu.

On Time apartman: Poslije
One Suite apartman: Poslije
Dnevni boravak i kuhinja, prijedlog 1: Poslije
Dnevni boravak, prijedlog 2: Poslije
Dnevni boravak, prijedlog 3: Poslije

Idejno rješenje dnevnog boravka manjeg jednosobnog stana

Dobili smo zadatak urediti prvu nekretninu mlade investitorice. Kažu da je prva najteža.

Stan se nalazi u starogradnji te vapi za adaptacijom. Iako smo bili ograničeni budžetom dali smo sve od sebe da mlada dama dobije stan iz snova. Fokus je bio na dnevnom boravku, prostoriji u kojoj će se mlada dama naviše i zadržavati. S toga smo joj predložili više opcija. Da bi 42 m2 izgledalo veće i prostranije, poigrali smo se ogledalima te zanimljivom rasvjetom. Indirektna rasvjeta općenito ne iziskuje previše nova a svakom stanu daje onu posebnu notu lijepog. Kada na imamo mogućnost postavljanja direktne ugradbene rasvjete svako je dobro prostor podići jednim upečatljivim lusterom koji prostoru daje unikatnost. Blagovaonica nema previše prostora pa smo dali idejna rješenja za okrugli stol ili stol šank.

Idejno rješenje kupaonice i sobe manje kvadrature

Kupaonica broji svega par kvadrata, s toga smo svijetlim nijansama i toplinom drva udahnuli mini wellness oazu za našu princezu. Bitno je takve prostore ne zatrpati nepotrebnim detaljima, a svijetlom i ogledalom ostaviti dojam prostranosti.

Spavaća soba je prostorija u kojoj se mlada dama treba odmorit. Pa smo za jedan zid predložili zelenu boju koja nam daje asocijaciju na prirodu, zelenilo – zen!

Namještaj prati isti materijal kao i u ostatku stana bijeli visoki sjaj sa detaljima svijetlog oraha.

Krevet krase detalji poput prekrivača i ukrasnih jastučića u boji mente i tople žute. Kako nam je soba uska a duga, iznad kreveta smo stavili ogledalo kako bi dobili dojam dubine. Poseban detalj kao i u boravku čini luster većih dimenzija čiji zlatni detalji prate noćne lampe. Iako smo napomenuli da je soba mala, svakako smo našli mjesto za poslovni kutak, jer kao i većina tako i naša investitorica ima potrebu raditi od doma.

Kupaonica: Poslije
Spavaća soba: Poslije
U našoj novogradnji novi je projekt uređenja penthouse-a

Novi projekt uređenja penthouse-a

Jedan od tri penthouse-a je u vlasništvu predivne mlade dame koja voli luksuz u pastelnim boja sa zlatnim detaljima. Veliko nam je zadovoljstvo bilo dobiti pohvale za naš dizajn. Vaše mišljenje?

Idejno rješenje uređenja interijera

Centralni dio životnog prostora čine boravak i kuhinja u jednoj cjelini kojeg karakterizira moderan dizajn ravnih linija s plavim detaljima.

Dječja soba za princezu osmišljena je kao prostor za opuštanje i igru.

Prostor namjenjen gostima koji ujedino može poslužiti kao i ured od doma. Krase ga neutralni tonovi idealni za relaksaciju a isto tako su pogodni poslovnim podhvatima.

Kupaonice su manjih dimenzija no nikako manje funkcionalne, prevladava bijela keramika i umirujući drveni detalji.

Moderna spavaća soba s nježnim nijansama idealna je za opuštanje nakon napornog dana.

Ulaz u životni prostor je kroz jednostavan i elegantan hodnik koji vodi do ostalih prostorija stambenog prostora
Boravak i kuhinja u jednoj cjelini
Dječja soba za princezu
Gostinjska soba ili ured od doma
Kupaonice male a slatke
Moderna spavaća soba u nježnim nijansama
Mali elegantan hodnik